Maatwerk

Bent u klaar om u geliefde een aanzoek te doen? Gaan jullie binnenkort trouwen? Of wilt u graag een nieuw (oud)gouden of zilveren juweel naar eigen wensen? Lien helpt u graag verder. De stappen gaan als volgt:

1. Afspraak maken

Een afspraak maken is heel simpel.

- U kunt via het contactformulier alles invullen en zo breng ik u verder op de hoogte wanneer we kunnen bijeen zitten in het atelier. 

- Een telefoontje en we bekijken onze agenda samen tot we de perfecte datum vinden. Neem ik niet op? Spreek een boodschap in en ik bel u zo snel mogelijk terug.

- Stuur een mailtje met wat uitleg en beschikbare momenten naar info@liendeleu.be . Via mail hou ik u verder op de hoogte.

2. Ontwerpen en creëren 

Ik ontvang u graag in mijn atelier. Samen bekijken we wat uw verlangens zijn en maak ik daarvan een  mooi ontwerp. Indien u oude juwelen mee hebt, controleer ik het materiaal en weeg alles zodat we dit eventueel kunnen gebruiken voor u juweel. 

Nadien ontvangt u de prijsofferte in u mailbox. Van zodra uw akkoord doorgestuurd is, start ik met het vervaardigen van uw droomjuweel. Naar gelang de drukke periode is de levertermijn 6 - 12 weken. 

3. Le moment suprême 

Na een periode van stilte ontvangt u een mailtje dat het juweel klaar is.

Opnieuw bent u van harte welkom in mijn atelier en kunt u het juweel passen. Perfect! 

U krijgt een gepast doosje mee om u juweel in te bewaren. 

© 2020 by STUDIO LIEN DELEU 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

Menen | +32 473 85 57 47